<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=141839" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Младеж, карал...

Млада майка роди близнаци с различен цвят на кожата (снимки)

22 Август 2022
0 7487

Млада майка роди двойка близначета с различен цвят на кожата, пише LADbible.

Шантал Броутън, на 29, е от Шотландия, а нейният партньор е от смесен ямайско-шотландски брак. Двамата станаха родители на момиченце и момченце с тъмна и светла кожа в изключително рядък случай.

Две еднояйчни близначки, омъжени за братя близнаци, заченаха и караха бременноста си едновременно (видео и снимки)

Азира и Айон се появили на бял свят през април тази година и с течение на седмиците пред удивените погледи на родителите дъщеря им започнала да потъмнява, добивайки чертите на расата на баща си. Удивителното е, че двете бебенца запазват приликата помежду си, въпреки различните раси.

“Азира се роди по-тъмничка, но не чак толкова, че да предположим какво ще се случи впоследствие. И ето че сега кожата ѝ е по-тъмна дори от тази на баща ѝ”, разказва Шантал.

Млада майка роди близнаци с различен цвят на кожата (снимки)
iStock

В случая става дума за рядък генетически феномен, който се проявява при 1 на милион деца. Гледката на малките пленява вниманието на всички на детската площадка, където някои родители ги смятат за деца от различни бащи.

Южноафриканка постави нов рекорд като роди 10 бебета, заченати по естествен път (снимки)

“Смаяни хора ме спират на улицата с възклицания”, допълва майката и споделя, че се стигало и до въпроса, дали и двете дечица са нейни.

“Не бих могла и да си пожелая по-невероятни дечица, защото Азира и Айон са просто неповторими”, заявява Шантал.

Млада майка роди двойка близначета с различен цвят на кожата

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Реалист

    06 Септември 2022

    Първа не знам къде я видяха тази прилика и второ от къде сте сугурни че не е спала с различни мъже единият от които с по-тъмна кожа , това е по-възможният вариант.

Реакции