<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=144918" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Петков и Васи...

Младежкото ГЕРБ защити нескопосания ремонт на жълтите павета (видео и снимки)

19 Септември 2022
0 1081

Не стихват споровете около качеството на ремонта на жълтите павета пред Народното събрание в София. От днес тази част от централния булевард „Цар Освободител“ вече е отворена за движение на автомобили и пешеходци.

Възстановяват движението по жълтите павета пред НС (видео)

В навечерието на празника на София лидерът на „Спаси София“ Борис Бонев постна видео във Facebook, с което разкритикува пренареждането на паветата-емблема на столицата. От материала става ясно, че сега те са по-разкривени и грозни, отколкото преди ремонта.

От МГЕРБ – София отговориха, че Бонев е снимал настилката в зона на площада, която не била ремонтирана. А лично общинският съветник от ГЕРБ Симеон Колев и заместник кметът по строителството инж. Ангел Джоргов показаха къде е границата между двата участъка. Според Колев, изпълнителят на обекта – „Трейс Груп Холд“, е успял да ремонтира доста ограничен периметър от булеварда, обхващащ само платното за движение на автомобилите. А инж. Джоргов допълни, че работници на фирмата наистина са рязали жълти павета, за да успеят да ги вкарат в употреба при пренареждането на настилката, в каквото ги обвини „Спаси София“.

В последвал пост от „Спаси София“ призовават жителите на града да отидат на място и лично да проверят качеството на поредния ремонт.

“Вместо да си посипят главата с пепел и да се опитат поне веднъж да не лъжат и съсипват София, за да няма #РемонтНаРемонта, партията на Борисов и Фандъкова реши да сипе пропаганда с платени постове. Борис Бонев бил виновен, Спаси София са манипулатори, но ремонтът е бил супер. А защо тогава паветата бяха неколкократно пренареждани след нашия сигнал, след като ние сме направили “измислената виртуална реалност, продуцирана от умели манипулатори”, питат от гражданската организация.

Младежкото ГЕРБ защити нескопосания ремонт на жълтите павета

Видео: FB/”Спаси София”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции