<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=148339" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Ютубър смята ...

MrBeast показа как изглежда хотел с нощувки за 1 милион долара (видео)

24 Октомври 2022
0 1311

MrBeast показа как изглежда хотел с нощувки за 1 милион долара.

Ютюбърът, по-малко известен с истинското си име Джими Доналдсън, отведе екипа си в огромен замък, за да им предложи едно незабравимо изживяване.

“Наех стая за 1 милион долара наред с пещерна стая за 1000, място за нощувка под водата срещу 10 000, остров за 50 000 и още много”, хвали се ютюбърът предприемач. Наред с това ни показва и най-евтиното място за нощувка – скромна постеля в хотел в Индия само срещу 1 долар.

Доналдсън се радва на приза за най-богатия влогър в платформата за видеосъдържание. През миналата 2021 година той е спечелил 54 милиона долара. Каналът му MrBeast към момента има над 107 милиона последователи, а общият брой гледания достига няколко милиарда. Но как успява да привлече толкова зрители за видеата си?

Влогър в Youtube заработи 54 млн. долара за година

През 2021 година MrBeast организира състезателна игра, която повтаря основни правила в зрелищния корейски сериал Squid Game, превърнал се в тотален хит за Netflix. За целта той бе пресъздал декорите от филма в суперпродукция за 3,5 милиона, която включва награда от 456 000 долара за победителя. Разбира се, без да се прибягва до смъртта на останалите участници.

Какво съдържание публикува?

В голямата си част видеата му са предизвикателства със солиден награден фонд или с други думи, Доналдсън предлага пари срещу участие. Дали там се корени непрекъснато увеличаващият се брой негови последователи и огромният интерес към всяко следващо видео, ние не знаем. В съдържанието му обаче не липсват и скандални видеа, като едно в което той бива “погребан жив” в стъклен саркофаг.

Ютюбър се погреба жив за повече от два дни, за да заснеме вайръл видео (видео)

За поредното си зрелищно начинание Доналдсън е наел 10 стаи за гости в Oheka Castle Hotel в Ню Йорк. Според личния му сайт, цената от милион долара включва професионален планьор и дизайнер на вечерта, ексклузивни пътешествия в района, парти за “добре дошли” с шампанско и сладки, лично хранително преживяване за всеки един и още много други глезотии, които можем да видим от кадрите. На финала на видеото виждаме и зрелищно светлинно шоу от дронове, като комплимент към труда на неговите помощници.

MrBeast показа как изглежда хотел с нощувки за 1 милион долара (видео)

Още преди да стигне до реализацията Доналдсън споделил идеята си в популярен подкаст. Там той казва, че иска да покаже какво значи да пренощуваш за 1 долар и за 1 милион долара.

MrBeast показа как изглежда хотел с нощувки за 1 милион долара

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции