<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=102396" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Мъж заведе на...

Мъж шокира съседите, докато учеше невръстния си син… как се дърпа змия за опашката (видео)

06 Октомври 2021
1 283

Мъж шокира съседите, докато учеше невръстния си син… как се дърпа змия за опашката, виждаме от публикувано видео.

Австралийският укротител на крокодили Мат Райт разкрива нагледно как възпитава малкия си син в опознаването на някои от най-страшните животни на континента.

Мъж шокира съседите, докато учеше невръстния си син... как се дърпа змия за опашката

Действителният “Дънди Крокодила” е известен в родината си с това, че лови крокодили тук и там и ги премества. Името му е станало легенда в Северните Територии и затова не е случайно, че никак не се страхува от гигантски влечуги.

Огромен 680-килограмов крокодил погълна акула пред обектива на фотограф (снимки)

Видеото е постнатао в Instagram и от кадрите се вижда как малкият Банджо, облечен само по ризка, дърпа за опашката огромната змия, наставялаван отдалеч от Мат на верандата пред дома им.

В усилието да издърпа влечугото обратно на тревата, детето среща яростен отпор. Пълзящата гадинка успява да се осуче около една от подпорните колони на къщата и блокира усилията му. Въпреки настоятелните възгласи на баща му, Банджо не успява да издърпа змията и накрая побягва.

Деца във Виетнам използват огромна мъртва змия за скачане “на въже” (видео)

Нетрадиционното домашно възпитание раздели мрежата на два противоположни фронта. Ние обаче ви предлагаме да не се занимавате с мнението на съседи и непознати, а да видите урока – такъв, какъвто бе проведен от таткото към сина.

Мъж шокира съседите, докато учеше невръстния си син… как се дърпа змия за опашката.

Източник: LadBible

Видео: Instagram

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции