<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=107100" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: За първи път ...

Мъж е сменил котката на жена си с друга, но тя още не е разбрала

10 Ноември 2021
0 568

Мъж е сменил котката на жена си с друга, но тя още не е разбрала.

Той е направил смяната преди 6 години, защото предишната котка е била агресивна. За случилото се той чувства вина. И го споделя в Reddit.

А ето как се е случила размнята. Оригиналната котка е била изцяло черна.

“Драскаше всички, съскаше на всички и не използваше котешката тоалетна през повечето време”. Жена му е настояла, че животното ще се научи на по-добри обноски.

Мъж разменя котката на съпругата си, а тя все още не е разбрала

В един момент на жената се е наложило да бъде извън града за известен период. Мъжът е помолен да посещава апартамента ѝ, за да храни котката. Още първата вечер, в която той отива, животното не се е държало дружелюбно. “Пошегувах се с котката, че не е специална и ще я сменя, ако пак ме надраска.”

Шегата му обаче не остава само шега. На другия ден той е отишъл в местния приют, където е намерил идентична на вид котка, но в пъти по-мила. Новата е закарана в апартамента, а старата е пратена в приют, отдалечен от града.

Мъж разменя котката на съпругата си, а тя все още не е разбрала

От тази тайна размяна са минали 6 години. А мъжът и жената са женени вече от 4 години.

“Все още имаме котката, която отговаря на оригиналното име на предишната. Жена ми не знае нищо. Тя обича тази котка и се хвали колко добре се държи. Аз всеки път, когато погледна двойника, се чувствам гузно”, споделя мъжът.

Мъж построи асансьор за болната си 20-годишна котка (видео)

Според някои коментиращи в социалните мрежи, “това заслужава развод”, защото “не е редно да вземеш решение за домашен любимец, без да уведомиш неговия собственик”.

Източник: Indy100

Мъж разменя котката на съпругата си, а тя все още не е разбрала

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции