<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=117787" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Неофициално ...

Мъж нахлу във ваксинационен кабинет с юмруци и заплахи (видео)

05 Февруари 2022
1 1458

Мъж нахлу във ваксинационен кабинет с юмруци и заплахи към медицинско лице. Случката е от Регионалната здравна инспекция в града под Балкана. Тя е заснета от охранителна камера.

Ром: Аз съм калашник, автомат, помпа (видео)

Мъж нахлу във ваксинационен кабинет с юмруци и заплахи (видео)

От кадрите се вижда как мъжът размахва ръка на фелдешера. След това и юмрук пред лицето й.

Полицията се е отзовала незабавно на сигнала и са прегледани записите от всички охранителни камери. Все още не е установена самоличността на мъжа. Междувременно директорът на здравната инспекция вече е подал жалба по случая.

“Дойде при мен много разтревожена фелдшерката и ми докладва, че мъж е нахлул в кабинета и се опитал да я удари. През цялото време е крещял: “Бог ще ви накаже! Вие сте убийци! Бог ви вижда! Бог знае какво да прави!”. И избягал. Даже най-интересното е, че фелдшерката го разпознава като наскоро ваксиниран пациент. Ваксинацията е пожелание, ние никого не караме насила. Дошъл е, ваксинирал се е. Като и през това време е говорил почти същото. Не мога да си обясня тази агресия към медиците и това отношение към тях.”

Коментарът е на д-р Орлин Димитров – директор на РЗИ Враца.

Мъж нахлу във ваксинационен кабинет с юмруци и заплахи видео

Източник: БНТ, бТВ

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции