<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=145402" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Китайци откр...

На мъжете, които ядат месо, да им бъде отказван с*кс, настоява PETA

24 Септември 2022
0 397

На мъжете, които ядат месо, да им бъде отказван с*кс, настоява PETA.

От Организацията за етично отношение към животните (PETA – People for the Еthical Тhreatment of Аnimals – бел. ред.) твърдят, че консумацията на колбаси и пържоли е сигурен симптом за “токсична мъжественост”, която носи деструктивни последици на планетата Земя.

PETA настоя най-старата кръчма в Англия да смени името си и да мине изцяло на веган меню

Германското подразделение на организацията цитира проучване на списание PLOS One. Според него мъжете произвеждат около 41% повече парникови газове на планетата, отколкото жените. Причината за това активистите виждат именно в консумацията на месо.

На мъжете, които ядат месо, да им бъде отказван с*кс, настоява PETA
iStock

Разкритието мотивира организацията да настоява за “секс забрана за всички месоядни мъже”. Тя приканва техните партньорки да излязат на “сексуален протест в името на спасяването на човечеството”.

“Ето че доказателството за “токсичната мъжественост”, която уязвява климата, вече е налице и е нужно да се наложи солидна такса “месо” за 41% от мъжете”, поясни Даниел Кокс.

Бившият веган Беър Грилс обяви, че вече яде предимно месо и не понася зеленчуците

Същевременно PETA насърчава месоядните хора да се включат в тяхната “Веганстарт” програма с думите:

“Приканваме всички онези татковци край барбекютата, които са загрижени за годното за живот бъдеще на децата си на една годна за живот планета, да се присъединят безплатно в програмата ни.”

На мъжете, които ядат месо, да им бъде отказван с*кс, настоява PETA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции