<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=118092" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Здравното ми...

На рождения си ден Христо Стоичков призова хората да се ваксинират (видео)

08 Февруари 2022
0 683

На рождения си ден Христо Стоичков призова хората да се ваксинират.

Той призна, че си е сложил три ваксини срещу Covid-19.

“Това се неща, които ние трябва да ги използваме. Хората са ги измислили тези неща – професори, доценти, които се занимават с това”.

Доц. Ангел Кунчев: С много неваксинирани имаме горивен материал за епидемията (видео)

Стоичков призна, че е преболедувал Covid-19 след втората си доза, но го е изкарал много леко.

На рождения си ден Христо Стоичков призова хората да се ваксинират

“Ако не бях имунизиран, не знам какво щеше да стане и колко тежко щеше да премине. Изкарах го много леко, за 3-4 дни. Нямам неваксиниран приятел. Ако не е имунизиран, не искам да се виждаме, защото пазя близките си”, каза още Стоичков.

“Мислете за себе си! Предпазете себе си, защото, ако не мислиш за себе си, няма как да мислиш за другия”, каза Камата на 56-тия си рожден ден.

Относно семейството, футболистът сподели, че със съпругата му се разбират прекрасно.

„На 7 февруари имахме юбилей от сватбата. Никога не сме имали проблеми с Марияна. Тя отгледа децата ни, докато пътувах много на младини. Винаги сме били задружни. Тайната на брака е уважение и компромиси”, каза още Камата.

Относно спорта, сподели, че мечтае да интервюира  Майкъл Джордан и Тайгър Уудс. Той коментира и  плановете на ЦСКА да построи нов стадион на мястото на “Българска армия”.

„Мисля, че до края на март всички, които са свързани с тази кауза, ще кажат „да”. Ние искаме да ни разрешат да го направим”, заяви легендата на българския футбол.

На рождения си ден Христо Стоичков призова хората да се ваксинират

Видео: NOVA

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции