<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=108520" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Професор Арг...

Народ, който се пази с чесън, ракия и Господ, не може да бъде унищожен (видео)

18 Ноември 2021
275 2709

Народ, който се пази с чесън, ракия и Господ, не може да бъде унищожен – в това вярват милиони българи, които се обявиха срещу ваксините, срещу тестовете и срещу каквито и да е противоепидемични мерки.

Щом “отгоре ни пазят”, няма нужда от ваксини, мерки или каквито и да е опити да се спре пандемията. Тя ще си вземе само “сухите съчки”, както беше казал доцент д-р Атанас Мангъров преди година.

От кухнята на Боби: Сухи съчки за Ковид икебана! (видео)

Ако не е Господ, ще са врачките и биячките, но в никакъв случай не традиционната медицина. И традиционното взимане на решения. Всъщност у нас сме фенове само на традиционните семейни ценности – за другото традиции не ни трябват.

Народ, който се пази с чесън, ракия и Господ, не може да бъде унищожен
Как виждат хората ваксините и тестовете?

Много българи продължават да отказват да се ваксинират или изобщо да приемат, че Covid-19 съществува. Сред тях и тези, които ви показваме във видеото: “Нас Господ ни пази” отвръщат те на въпрос дали ще се ваксинират. Те са против тестовете, защото щели да наранят по-важни органи. Може би вярват, че плюенето в пликче ще позволи детето да изплюе мозъка си (?!).

Скъпи приятели, знаем колко “хейт” ще понесе това видео, но… 1. Тестовете няма как да наранят мозъка – просто носната кухина е структурирана така, че няма как през нея да се стигне до него. 2. Ваксините са по-ефикасни от чесън и джинджифил. 3. Постигането на естествен имунитет от стаден тип ще ни струва още прекалено много животи.

Най-интересното от уеба гледайте в новия епизод на “Господари на Уеба”:

Луна бие Волен, а ДПС агитира незаконно в новия епизод на “Господари на Уеба” (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

А дотогава ние очакваме сигналите ви за всякакви злоупотреби, измами и корупция на gospodari.com и на телефон *3333.

Народ, който се пази с чесън, ракия и Господ, не може да бъде унищожен и така нататък

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции