<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=152495" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Нито една пов...

Най-горещите футболни половинки в „Топ 5 с Дани и Данчо“ (видео)

25 Ноември 2022
0 1041

В новата ни рубрика „Топ 5 с Дани и Данчо“ ще разберете кои са най-красивите жени на звездите от Мондиала в Катар. Класацията ще ви срещне с горещи футболни дами, по които въздиша цял свят.

Как София Балби успя да опитоми „канибала“ Луис Суарес и го накара да напусне родния Уругвай. Манекенката Йоана Санц и голямата любов с Дани Алвеш накара бразилеца да се резведе с първата си съпруга и да се ожени повторно за испанския супермодел. Двамата доказват,че десет години разлика не са пречка за силна връзка.

На какво дължи перфектната си форма капитанът на полския национален отбор Робърт Левандовски? Защо ослепителната му съпруга Анна е толкова популярна в социалните мрежи. Коя е общата им страст извън футбола, който ги събира преди години. Детската любов между красивата Антонела и Лео Меси, които през 2017 година официално станаха семейство в сватбатата на века в Аржентина. Как бившият чаровницата с фамилия Рокуцо се грижи за 7-кратния носител на Златната топка. Джорджина Родригес е жената, която успя да задържи до себе си вече шест години най-харесвания в света футболист. Испанският модел гони по популярност именнития си партньор и се радва на милиони фенове в социалните мрежи.

Всички тези известни и красиви жени в новата ни спортна рубрика „Топ 5 с Дани и Данчо“!

Най-горещите футболни половинки в „Топ 5 с Дани и Данчо“ (видео)

Русата и умната коментират световното в новата ни рубрика “Русият мондиал” (видео)

Най-горещите футболни половинки в„Топ 5 с Дани и Данчо“ (видео)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции