<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=154934" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Христо Стоич...

Най-скъпоплатените треньори на Мондиала в „Топ 5 с Дани и Данчо“ (видео)

13 Декември 2022
0 6253

В новия епизод на „Топ 5 с Дани и Данчо“ на ред са най-добре платените треньори на националните отбори на Световното първенство. Освен с колосалните си заплати всеки един от тях е с богата визитка. Човекът изгонил Христо Стоичков от Барселона, Луис Ван Гаал е един от най-известните и успешни треньори на първенството. Тите има трудната задача да ръководи звездите на Бразилия, за които всичко друго освен титлата ще бъде провал. Историята и заплатата на Аденор Леонардо Бакши. Дидие Дешан е символ на успеха като футболист и треньор. И логично той е в нашата класация с най-добре платените специалисти. Гарет Саутгейт е мениджър на Англия шеста година и зад гърба си вече има един загубен финал на Евро 2020.

При неуспех на Мондиала в Катар 52-годишният специалист най-вероятно ще се прости с поста си и огромното възнаграждение. Ханс-Дитер Флик е една от най-интересните личности на Световното първенство. Въпреки провала на Германия в Катар треньорът на годината в класацията на Фифа за 2020 година ще води отбора на следващото европейско първенство. По този начин Флик ще запази най-голямото възнаграждение в света за национален селекционер.

Най-скъпоплатените треньори на Мондиала в „Топ 5 с Дани и Данчо“ (видео)

Липсващите суперзвезди на Мондиала в „Топ 5 с Дани и Данчо“ (видео)

Най-скъпоплатените треньори на Мондиала в „Топ 5 с Дани и Данчо“

Вижте също:

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции