<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=149728" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: В "Къщата на и...

Необичайна фитнес зала ще видим в “С Рачков всичко е възможно” (снимки)

04 Ноември 2022
0 797

Необичайна фитнес зала ще видим в “С Рачков всичко е възможно”.

Тази събота точно в 20 ч. по NOVA нови 9 звезди ще тестват лимитите на възможното. „С Рачков всичко е възможно“ ще изпита чувството за хумор и артистичните умения на Герасим Георгиев – Геро, Борислав Захариев, интернет сензациите Павел и Ицака, Жени Калканджиева, Алекс Раева, Асен Блатечки, Моню Монев и Алисия.

Необичайна фитнес зала ще видим в &#8220;С Рачков всичко е възможно&#8221; (снимки)
Първо ще се развеселим с музикалното предизвикателство на “Щурата банда”, а след това с асоциативните игри „Ко, каза ко?!“ и „Счупен телефон“.

Най-смешният обир на трезор е възможен с Рачков (снимки)

А Павел Колев, Ицака, Асен Блатечки и Алисия ще покажат кой колко всъщност е гъвкав в “Абевегейка”, изписвайки думи само с телата си.

Необичайна фитнес зала ще видим в &#8220;С Рачков всичко е възможно&#8221; (снимки)

Вибриращите легла се завръщат и тази събота в „Рачков всичко е възможно“. В „Голямото клатене“ любимият ни водещият ще предизвика Алекс Раева и Моню Монев. Двамата ще влязат в ролята на актьори преди премиера. В „гримьорната“ те ще трябва да се избръснат, да се гримират и да отворят бутилка шампанско, докато леглата под тях няма да спрат да вибрират. Какъв ли ще бъде крайният резултат?

Рачков получи бастун за рождения си ден (видео)

“Лудата стая” ще дойде в края на предаването с Моню, Асен, Алекс и Боби. Те ще трябва да влязат в една необичайна фитнес зала с наклон от 22,5 градуса. Четиримата ще развеселят публиката със страхотни и забавни упражнения.

Необичайна фитнес зала ще видим в &#8220;С Рачков всичко е възможно&#8221; (снимки)

Кой каква роля ще има в Лудата стая? Ще има ли паднали? Какви нови игри ще се разиграят на сцената тази събота? Кой в коя игра ще се включи? Ще трябва ли Алекс и Моню да се преоблекат след „Голямото клатене“?

Разберете тази събота в 20 ч. по NOVA в „С Рачков всичко е възможно“ заедно с Герасим Георгиев – Геро, Борислав Захариев, интернет сензациите Павел и Ицака, Жени Калканджиева, Алекс Раева, Асен Блатечки, Моню Монев и Алисия.

Необичайна фитнес зала ще видим в “С Рачков всичко е възможно”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Ценител

    11 Ноември 2022

    Най-добре да свалят това тъпо шоу. Добри артисти, не заслужават унижението. Етюди, но не за събота вечер.

Реакции