<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=114420" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Илон Мъск за ...

Неочаквано задръстване в един от тунелите на Илон Мъск, създадени да преодолеят задръстванията (видео)

11 Януари 2022
0 16317

Неочаквано задръстване в един от тунелите на Илон Мъск, създадени да преодолеят задръстванията, виждаме от кадри, публикувани в Twitter.

Видеото стана вайръл, след като разкри състоянието на един от подземните тунели на основателя на Tesla – този в Лас Вегас и то точно по време на официално събитие, наречено “Шоу за потребителска електроника”.

Неочаквано задръстване в един от тунелите на Илон Мъск, създадени да преодолеят задръстванията

Кадрите, разпространени в мрежата, показват натоварен трафик по време на годишната проява в Лас Вегас, която поради пандемията тази година не можа да събере толкова посетители. По мнението на хората, очевидно е, че резултатът е точно обратният на това, което си поставя с въпросните тунели изобретателят.

Тунелът, познат като “Примката”, свързва Las Vegas Convention Center’s West Hall и South Hall. Той минава на 12 метра дълбочина и е построен от компанията на Мъск Boring Company.

Неочаквано задръстване в един от тунелите на Илон Мъск, създадени да преодолеят задръстванията

Посетителите се качват на автомобили Tesla от т.нар. “станции”, където ги поемат служебни шофьори и ги извозват до места за спускане и, изненадващо за мнозина, тук все още няма никакво автономно шофиране.

Конструираният от компанията на Мъск тунел може да побере 70 автомобила, което предполага, че задръстването е следствие от грешка, допуснала събирането на 90 коли.

Макар и човешка, в случая шофьорска, грешката бързо бе изобличена от потребителите в социалните мрежи.

Неочаквано задръстване в един от тунелите на Илон Мъск, създадени да преодолеят задръстванията

Видео: Twitter

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции