<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=152025" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Меси и компан...

Невиждано от 13 години наказание за “Левски”

22 Ноември 2022
1 1722

Невиждано от 13 години наказание за “Левски”!

Сблъсъците между феновете на “Левски” и “Славия” не останаха безнаказани. След края на най-старото столично дерби фенове на “сините” нахлуха в сектора за гости и потърсиха саморазправа с привърженици на “белите”.

Невиждано от 13 години наказание за &#8220;Левски&#8221;

Това доведе до тежка санкция за домакините. Дисциплинарната комисия към БФС наказа отбора с лишаване на домакинство. Следващият мач, който по програма трябва да се проведе на стадион Георги Аспарухов, ще бъде изигран на неутрален терен. Това се явява мач срещу Черно море.

Подобно наказание е рядко срещано в историята на “Левски”. За последно това се случва през 2009 г. Любопитното тогава е, че съперникът, който се облагодетелства от санкцията отново е морски – “Черноморец” Бургас. Освен това клубът ще трябва да заплати и глоба в размер на 6000 лв.

Най-оспорваното Вечно дерби от години! (видео)

Невиждано от 13 години наказание за &#8220;Левски&#8221;

Това е поредният шамар за “сините” фенове. Отборът им е в серия от седем поредни мача без победа, а следващият мач е срещу шампиона Лудогорец.

Срещата, за която ще бъде приложено наказанието обаче е чак догодина. Заради нестандартното провеждане на Световното първенство, зимната пауза в българското първенство започва по-рано, а “сините” имат само един мач до края на календарната година. Той е именно гостуването на “Лудогорец” в Разград.

Източник: Diema Sport

Снимки: БулФото

Невиждано от 13 години наказание за “Левски”!

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции