<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=158632" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Звездата Мег...

Нов филм на ужасите връща спомените ни за локдауна (трейлър)

11 Януари 2023
0 143

Нов филм на ужасите, чието действие се развива в разгара на пандемията Covid-19, се очаква да излезе по кината тази седмица.

Sick се съсредоточава върху две приятелки, които решават да отидат заедно под карантина в уединена къща край езеро. Но, разбира се, тъй като това е филм на ужасите, не се свършва с печенето на бананов хляб и участието им в безкрайни Zoom викторини.

4 нови случая на Covid-19 изпратиха 1 милион души в Ухан в локдаун

Можете да видите трейлъра тук:

Филмът, който излиза по екраните на зловещата дата петък, 13 януари, се развива през април 2020 г. Или точно когато светът беше блокиран, докато вирусът се разпространяваше по цялото земно кълбо.

И като че ли всичко това не е достатъчно лошо за главните героини… Те се сблъскват с маскиран маниак, решен да ги убие, разказва LadBible.

Нов филм на ужасите връща спомените ни за локдауна (трейлър)

Синопсисът на филма гласи:

„Докато пандемията постепенно спира света, Паркър и нейната най-добра приятелка Мири решават да се останат сами. Или поне така си мислят.“

Лентата идва от продуцентите на M3GAN, The Purge и Insidious. Съсценарист е Кевин Уилямсън, който преди това е работил по Scream и I Know What You Did Last Summer, заедно с Кейтлин Краб.

В продукцията участват Гидеон Адлон, Витлеем Милион, Марк Менчака и Джейн Адамс.

Нов филм на ужасите връща спомените ни за локдауна (трейлър)

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции