<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=153302" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Какво е да ра...

Нов сериал на Netflix счупи зрителския рекорд (трейлър)

01 Декември 2022
1 4732

Нов сериал на Netflix счупи зрителския рекорд.

“Wednesday” постигна 341.23 милиона часа гледане само в първата седмица от пускането си в стрийминг платформата. С това новата версия за семейство Адамс застана на върха в класациите.

Нов сериал на Netflix счупи зрителския рекорд (трейлър)

Предишният първенец бе “Stranger Things 4”, който за същия период регистрира 335,1 милиона часа гледания в началото на юни тази година.

“Stranger things” отново счупи рекордите на Netflix (трейлър и снимки)

Wednesday премина в топ 10 във всички 93 страни, в които Netflix проследява гледаемостта и застана начело в 83 от тях. Това е рекорд, който двете телевизионни шоута (заедно със Stranger Things) споделят. Над 50 милиона домакинства са проследили сериала.

Нов сериал на Netflix счупи зрителския рекорд (трейлър)

В центъра на сюжета е Уенсди Адамс, която се обучава в академията “Невърмор”. С Джена Ортега в главната роля, сериалът проследява героинята ѝ, докато се опитва да овладее зараждащите се у нея психически свръхспособности. Тя се опитва и да осуети чудовищно убийство, което тероризира жителите на града. А също и да разреши мистерията на друго, забъркало родителите ѝ преди 25 години. Същевременно, младата жена опитва да се ориентира в новите си и много заплетени връзки в “Невърмор”.

Запознайте се с новото семейство Адамс (снимки и видео)

Заедно с нея на екрана ще видим Катрин Зита-Джоунс, Гуендолин Кристи, Джейми Макшейн, Пърси Хайнс Уайт, Хънтър Дуън, Ема Майерс, Джой Сънди, Наоми Дж. Огава, Муса Мустафа, Джорд Фармър и Рики Линдхоум.

Нов сериал на Netflix счупи зрителския рекорд

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции