<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=186835" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Тити Папазов ...

Новият Волен, скандален продуцент и абсурдни инфлуенсъри в “Господари на Уеба” (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

28 Юни 2023
10 27427

Новият Волен, скандален продуцент и абсурдни инфлуенсъри събрахме в новия епизод на “Господари на Уеба” с водещи Ненчо Балабанов и Малин Кръстев.

Костадин Костадинов – новият Волен Сидеров

Лидерът на “Възраждане” все повече прилича на своя предшественик от “Атака” Волен Сидеров. А приликите в публичните им изяви могат направо да изумят всеки. И двамата обичат родината – Русия, и двамата нападат журналисти и плашат с народен съд. Е, вярно един от тях е една идея по-фашизоиден, но няма да издаваме кой. Направо гледайте във видеото!

Продуцентът, взел правата за “Мелодия на годината” не оставя звезди да пеят собствените си песни

Вече ви показахме как Владислав Славов забранява на хитови български изпълнители да пеят собствените си песни. Същият някак мистериозно е купил правата на марката “Мелодия на годината”. Репортерът ни Виктория Симеонова се опита да го покани в интервю, за да чуем и неговата гледна точка по представения проблем. Уви, щом разбра, че въпросите ни не са особено удобни, той реши, че ще откаже да застане пред камерата ни. И ни заплаши със съд.

Продуцент, който забранява на Силвия Кацарова да пее песните си, е взел и “Мелодия на годината” (РЕПОРТАЖ)

Новият Волен, скандален продуцент и абсурдни инфлуенсъри в &#8220;Господари на Уеба&#8221; (ЦЯЛ ЕПИЗОД)

Защо има пържоли и вафли под някои дървета?

E, как защо?! Все пак това е “храна за боговете”, доставена лично от абсурдната Бела Морела. Жената, която прави онлайн предсказания за бъдещето и кълне на поразия, сега е решила да се развихри и сред природата. Можете да я видите да храни боговете в близките паркове и градинки.

Предложенията на “Господарите” за по-големи абсурди от пилона на Рожен

Пилонът на Рожен провокира въображението ни. Затова предлагаме няколко подобни възрожденски проекта. Като гигантска солница в Бургаско или гигантски мускал в Казанлък. Какво още? Гледайте!

Абсурдни образи в новия сезон на “Къщата на инфлуенсърите”

Котенца, котарачета и макси дами, чупещи легла. Какво ли ни очаква този сезон в “Къщата на инфлуенсърите”? Събрахме малка част от абсурдните ѝ образи!

Новият Волен, скандален продуцент и абсурдни инфлуенсъри в “Господари на Уеба”

Прочети повече Прочети малко

Коментари

  • Циган

    14 Септември 2023

    Този нито го бива за актьор, нито като водещ на забравени ТВ предавания, нито пък е забавен. Може да почне работа в "Комиците". Господари на лизането на гъзове сте станали, ебахти смешниците сте!

Покажи всички Скрий

Реакции