Сигнализирай!

Кечистът Русев за целувката на Кобрата: Грозно, грозно, грозно! Няма оправдание (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
30.05.2019 г.
6
0

Целувката на боксьора Кубрат Пулев с журналистката Джени Суши е неправилна, смята кечистът ни Александър Русев. В интервю за Dir.bg в Пловдив той изрази интересно становище по този въпрос.

 

 

МИРАНДА OТ "СЕКСЪТ И ГРАДЪТ" ЩЕ УЧИ КОБРАТА НА СЕКСУАЛНО ВЪЗДЪРЖАНИЕ (ВИДЕО)

 

"Това е, ако не най-глупавото нещо, то едно от най-глупавите неща, които някой може да направи. С какъв акъл... Опитвах се да го разбера човека, но не мога... - каза Русев.

 

ВМЕСТО ДА МУ ИЗВАДИ ОЧИТЕ, МУ ИЗПИСА ВЕЖДИ: ЦЕЛУВКАГЕЙТ ВСЪЩНОСТ ВДИГНА РЕЙТИНГА НА КОБРАТА В САЩ

 

 

И добави: "Някои хора си мислят, че жените са по-ниско от мъжете и ги поставят в неудобна позиция... В случая с Кубрат е същото. Грозно, грозно, грозно, грозно..."

 

"Видях, че те са празнували заедно и тъй нататък... Тя не е била там с микрофона. Докато по време на интервюто, това е професионално, тя е там по работа. Няма оправдание никакво. Освен, ако не си получил някакво мозъчно сътресение по време на мача. Тогава не знаеш какво правиш. Според мен това е и по-добър начин да се оправдаеш, отколкото да говориш как "тя била добронамерена". Това е лоша реклама, ама много лоша. Ако беше хубава, нямаше да му спрат правата", добави кеч звездата.

 

""

 

 

Източник: Dir.bg

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.