Сигнализирай!

Ето как полицаите в Силистра раниха три деца по време на демонстрация за Първи юни (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
31.05.2019 г.
6
0

Във фейсбук се появи видео от срамната демонстрация на МВР-Силистра, при която с граната бяха ранени три 6-годишни деца от детска градина в града.

 

 

ТРИ МАЛКИ ДЕЦА В СИЛИСТРА СА РАНЕНИ ПРИ ПОЛИЦЕЙСКА ДЕМОНСТРАЦИЯ КАК СЕ ВЗРИВЯВА ГРАНАТА

 

 

Днешното събитие е било организирано по повод Деня на детето - 1 юни и носи гордото име "Ваканция, здравей! Да играем безопасно!“.

 

 

""

 

 

Осколка от взривената граната ранява две момченца и едно момиченце, които са се намирали на разстояние 50 метра. Двете 6-годишни момченца са получили обгаряния по крайниците, оказана им е спешна помощ и са били освободени. Момиченцето, което също е на 6 години, е транспортирано в Русе, тъй като е с обгаряния между 10 и 20 процента по гърдите, краката и врата.

 

 

Заради инцидента директорът на ОДМВР-Силистра Юлиян Караславов временно е отстранен от длъжност. Срещу него със заповед на вътрешния министър Младен Маринов е образувано дисциплинарно производство.

 

 

По разпореждане на главия секретар на МВР гл. комисар Ивайло Иванов започва проверка за изясняване на всички обстоятелства и причини, довели до инцидента.

 

 

Със заповед на министър Младен Маринов се забранява употребата на взривни и пиротехнически изделия по време на провеждане на демонстрации на обществени места.  

 

 

 

Източник: Фокус

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.