Сигнализирай!

Костадин Ангелов обвини Кацаров в лъжа и съзнателно източване на НЗОК

Gospodari.com
Gospodari.com
17.07.2021 г.
16
0

Бившият здравен министър проф. Костадин Ангелов обвини служебния министър д-р Стойчо Кацаров в лъжа и съзнателно източване на НЗОК . Той направи това в гневен пост във Фейсбук.

Костадин Ангелов обвини Кацаров в лъжа и съзнателно източване на НЗОК

Кацаров отвръща на “Пирогов”: Не съм лекуван от постковид синдром, карах ски в Боровец

Ето пълният текст на поста на Костадин Ангелов, придружен от видеото, което виждате по-горе:

Нова лъжа на здравния министър!

Вчера стана ясно, че Стойчо Кацаров е бил фиктивно хоспитализиран с негово знание и съгласие, за да не плаща скъпоструващи изследвания.В опит да се измъкне от ситуацията, служебният министър затъна по-дълбоко в тресавището на лъжата си.

Водещата по БНТ го пита дали личната му карта е била чекирана, а той отговаря, че бил само на контролен преглед в “Пирогов”. Не отрича за личната карта. Хубаво е и той, и всички вие да знаете, че лична карта се чекира в болницата при хоспитализация, а НЕ за контролен преглед.

Служебният здравен министър съзнателно е нанесъл щета на НЗОК за лична изгода!
https://www.facebook.com/kostadin.angelov.md/videos/1132584360484495

Обвиненията между служебния министър и лекарите и ръководството на "Пирогов" доведоха до призиви за оставката на Кацаров. От своя страна той уверено показва епикриза, за която твърди, че е за заболявания, които той няма.

Продължаваме да следим темата.

Костадин Ангелов обвини Кацаров в лъжа и съзнателно източване на НЗОК

Видео: БНТ

Ето пълният текст на поста на Костадин Ангелов, придружен от видеото, което виждате по-горе: Водещата по БНТ го пита дали личната му карта е била чекирана, а той отговаря, че бил само на контролен преглед в “Пирогов”. Не отрича за личната карта. Хубаво е и той, и всички вие да знаете, че лична карта се чекира в болницата при хоспитализация, а НЕ за контролен преглед. Обвиненията между служебния министър и лекарите и ръководството на "Пирогов" доведоха до призиви за оставката на Кацаров. От своя страна той уверено показва епикриза, за която твърди, че е за заболявания, които той няма.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.