Сигнализирай!

ГЕРБ обвини служебното правителство: Вие сте некадърници! (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
18.07.2021 г.
20
0

"Вие сте некадърници!" - в това ГЕРБ обвини служебното правителство по време на поредния си брифинг с участието на Бойко Борисов, Даниел Митов и Костадин Ангелов.

Даниел Митов

Даниел Митов обявни, че в партията са направили подробен анализ на резултатите. Той установил, че от "Има такъв народ" са получили много гласове в ромските махали, особено в София. Тези гласове били "прехвърлени" от ДПС. Според Митов става въпрос за купуване на гласове и контролиран вот. Той обаче не показа доказателства за твърденията си.

Бившият кандидат-премиер обвини президента Румен Радев, че си позволява "грубо и брутално" да се меси в съдебната власт, настоявайки за оставката на главния прокурор Иван Гешев. Митов заяви още, че Радев трябва да плати висока цена за "войната, която е обявил на демокрацията".

Бойко Борисов

Бившият премиер Бойко Борисов заяви, че всички назначения на служебното правителство са "назначения на ДПС". Той цитира думите на Бойко Рашков, че "известен политик купува гласове във Врачанско, Монтанско и Видинско, а продалите гласовете си са от определен етнос". Борисов вижда в тези думи описание на ДПС.

Борисов не пропусна да коментира и думите на съпредседателя на "Демократична България" Христо Иванов, че правителство на малцинството би било пагубно за "Има такъв народ".

Той не скри критиките си и към президента Румен Радев. Според него той и здравния министър д-р Стойчо Кацаров демонстрират "липса на морал". Борисов припомни, че пандемията е била време, в което бившите управляващи "са се борили денонощно с непознат враг" и това прави неморални атаките срещу отстранения наскоро директор на "Пирогов" проф. Асен Балтов. Борисов призова Кацаров да признае, че настоящите шефове в здравеопазването са "некадърници", защото даряват или изхвърлят ваксини.

Вижте ТОП 10-те абсурда в ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО (Коментарът на “Господарите”)

Борисов не пропусна да поиска да чуе благодарности от служебното правителство за всичко, което той и неговото правителство са направили. Знаем колко обича благодарностите все пак:

Бурни аплодисменти посрещат джипката на Борисов (видео)

ГЕРБ за служебното правителство: Вие сте некадърници
Проф. Костадин Ангелов

Бившият здравен министър проф. Костадин Ангелов обвини д-р Стойчо Кацаров в непостоянство в позицията му по отношение на фалшивата епикриза, за която се говори в последните дни. Той изреди няколко от имената на новоназначени директори на различни болници, които според него са извършвали злоупотреби в миналото. Той благодари на Борисов за осигурените ваксини, които сега служебното правителство се налага да изхвърля. Според него ваксинационният процес в момента е спрял.

"Господин Кацаров, вие се провалихте" каза уверено бившият здравен министър.

Борисов за разпита в полицията

"Докато ме викат в полицията е добре, да не ми посегнат накрая" - така бившият премиер Бойко Борисов отговори на журнлистически въпрос по повод разпита му в "Национална полиция" преди дни.

Бойко Борисов след разпита: Повикаха ме за неща, „които някой е чул и говорил” (видео)

Борисов обяви, че по време на разпита са му задавали въпроси по лични теми - по-скоро "клюкарски", отколкото важни за обществото. "Така се разбиват семейства" каза той във връзка със случилото се. Той обвини част от полицаите, че са участвали в корупционните скандали през последните години. По време на разпита само е давал сведения, което не изисква запазване в тайна на разговора с полицаите.

"Служебното правителство се справя блестящо с изчегъртването на ГЕРБ" каза със сарказъм Борисов, който е уверен, че именно ГЕРБ са победители на последните избори. Той подчерта, че именно партията, на която е лидер, е получила най-много гласове в България - а разликата от по-малко от процент била "нагласена от Да, България и от ЦИК на Радев".

Гледайте цялото видео от брифинга!

ГЕРБ обвини служебното правителство: Вие сте некадърници!

Видео: bTV

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.