Сигнализирай!

Какво в действителност пушат актьорите в киното, вместо цигари (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
06.10.2021 г.
69
0

Какво в действителност пушат актьорите в киното вместо цигари, разбулва тиктокър във видео.

Филмовият експерт разкрива загадката, която десетилетия е занимавала мнозина киномани - пушачи и непушачи. А именно как звездите понасят всичкия тоя никотин?

Какво в действителност пушат актьорите в киното, вместо цигари

Режисьорът Дейвид Ма е по-голяма звезда в TikTok, отколкото на големия екран с над един милион последователи в мрежата. Видата му са събрали до момента над 23 милиона лайка, главно защото с тях той разкрива дълго пазени тайни от кухнята на седмото изкуство.

В поредно видео Ма обяснява за реквизитните цигари - какво представляват, как се ползват и какво съдържат.

"Така наречените "реквизитни цигари" всъщност съдържат билки и са безвредни, що се отнася до тютюн, никотин и развиване на зависимост", казва той.

"Когато разтворите една от тези цигари, ще видите, че в нея няма тютюн. Тя е пълна с билкови съставки. А по-специално - розови листенца, детелина и чаени листа", уточнява Ма.

Експертът посочва, че дори димът от реквизитните цигари много често не е реален, а се добавя на SGI в пост-продукцията. За пример той дава сцена от филма Fight Club.

За финал Дейвид Ма съветва: "Запомнете едно: дори пушенето на реквизитни цигари не е добро за вашето здраве. И дори да сте Дани Зико, пушенето изобщо не е яко."

Портрети на звезди от киното, "позиращи" със себе си като млади (видео и снимки)

Най-неочаквано се оказва, че има зрители, които са изненадани, че актьорите всъщност не пушат на снимачната площадка. А вие знаехте ли?

Какво в действителност пушат актьорите в киното, вместо цигари.

Видео: TikTok/David Ma

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.