Сигнализирай!

Стриптизьорка сподели, че взима детето си на работа и предизвика вълна от възмущение (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
07.10.2021 г.
20
0

Собственичка на стриптийз клуб сподели, че взима детето си на работа и предизвика вълна от възмущение, пише New York Post.

12-секундното видео в TikTok ни показва малкия немирник в прегръдките на различни стриптизьорки. Виждаме го дори да се катери на сцената.

Собственичка на стриптийз клуб сподели, че взима детето си на работа и предизвика вълна от възмущение

В друго видео с над 200 000 гледания показва любознателното момченце да наблюдава оскъдно облечена танцьорка да загрява на пилона.

Постът на Нини Суарез раздели мрежата на критици и доброжелатели. Някои от вторите отбелязаха неочаквани предимства на отглеждането на дечица край разсъблечени труженички.

Стриптизьорки разнасят храна по домовете след като клубът им бе затворен заради коронавируса (видео и снимки)

"Когато порасне, ще уважава всички жени", твърди в коментара си един от тях. Друг обърна внимание, че малките населени места са по-безопасни за отглеждане на деца. Трети пък иронично подметнаха, че стриптийз клубът е по-безопасно място, отколкото дневните ясли.

А колкото до негативните коментари, Суарез постна и второ видео, в което припомни, че "стриптизьорките също са майки" и че в клубовете има врата към бекстейджа, която е забранена за преминаване от външни лица.

„Той не минава покрай тази част на заведението. Нито пък на местата за клиентите. Не го допускат в салона, докато всички клиенти не си тръгнат и не се изтегли целият алкохол."

Суарес призна, че момчето ѝ обича да влиза в съблекалнята с екзотичните танцьори, защото „дамите го обичат безрезервно“.

Собственичка на стриптийз клуб сподели, че взима детето си на работа и предизвика вълна от възмущение.

Източник: New York Post

Видео: TikTok

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.