Сигнализирай!

Жена, заснета как блъска отзад "Ламборгини" за $400 000, изобличи шофьора му, че я е засякъл на червено (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
07.10.2021 г.
20
0

Жена, заснета от регистратор как блъска отзад "Ламборгини" за 400 хиляди долара изобличи шофьора му, че я е ударил странично преди това на червен светофар, пише DailyMail.

Мъж си купи “Ламборджини”, след като изтегли с измама $4 млн. заеми за борба с Covid-19

Шофьорът на "Ламборгини"-то Матю Хелър постнал видео от инцидента заедно с кадри от регистратор как тя го блъска отзад. Случката е станала миналия месец в Тампа, Флорида, САЩ и клипът стана вайръл в TikTok с близо 40 милиона гледания.

Жена, заснета как блъска отзад "Ламборгини" за $400 000, изобличи шофьора му, че я е засякъл на червено

В реакциите под поста злополучната шофьорка на "Ауди"-то бе буквално "изядена".

Обрат в историята

Нов клип обаче връща лентата назад и ни показва колизията между двамата от друг ъгъл и в различна светлина. От кадрите се вижда, че преди да спре в задницата на "Ламборгини"-то тя е ударена странично.

Потребителят @maddygilsoul1 твърди, че Хелър "влезе в насрещното движение на червено", след като тя не успяла да завие наляво заради жълт светофар. "Закачи ме отстрани, докато бях на червен светофар... Предполагам, че не е искал да признае цялата история", каза тя.

От записа на Мади личи как бяло "Ламборгини Авентадор" маневрира около нейното "Ауди", подминавайки на косъм велосипедист. След това тя казва, че ще потърси правен съвет, като твърди, че Матю я е оклеветил във видеоклипа си.

Обвинителят - виновен

Матю сякаш признава, че трябва да е имало някакъв контакт на светофара, казвайки, че черните следи, видими по колата му във видеото, са „просто някаква мръсотия от гумата ѝ, която се втрива в матовото покритие“ .

В обръщение в YouTube той заявява: „Докато я подминавах отляво, тя се придвижи напред и завъртя автомобила си към колата ми, за да не ме подмине. Мислех, че я заобиколих и продължих да завивам наляво. Следващото нещо, което се случи, беше удар в задния ми край."

Жена, заснета как блъска отзад "Ламборгини" за $400 000, изобличи шофьора му, че я е засякъл на червено.

Източник: DailyMail

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.