Сигнализирай!

Диана Дамянова: Мафията ще се бори срещу честните избори докрай

Gospodari.com
Gospodari.com
13.11.2021 г.
15
0

"Ако ви харесва страната в която живеете, кочината в която я превърнаха през последните 12 години, стойте си в къщи и чакайте "преброителите" на мафията да ви фалшифицират изборите."

Това написа в своя Фейсбук профил Диана Дамянова, ПР експерт и шеф на предизборния щаб на ПП "Продължаваме промяната". Нейните думи идват като коментар за решението на ЦИК за броене на разписките.

Обрат за изборите: ЦИК ще брои всички разписки от машините (видео)

https://www.facebook.com/damianovadiana/posts/4820009594684443

"Дано решението да се броят 100% от контролните разписки на машините за гласуване да е просто човешка глупост. Защото на мен ми се струва, че ни се готви сценарии по Тръмп... нагнетяваш напрежение, оспорваш изборите, именно чрез това ръчно броене, където "експертите" на ГЕРБ са истински експерти и после... Помните ли? Ами, после възмутени граждани нападат каквото тук играе ролята на бял дом", пише още Дамянова.

"Иначе ръчно броене на резултатите от машнното броене би бил просто цирк, ако не е част от истински сценарии за опорочаване на изборите. От което пък следва, че мафията явно има някакви резултати, различни от публично известните. И е готова да направи всичко, дори нападение над тукашния бял дом, с цел да не допусне да бъде победена", коментира ПР специалистът.

Източник: ФБ

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.