Сигнализирай!

Христо Иванов: Не бихме могли да обсъждаме обща кандидатура за премиер с Бойко Борисов, дори ако ще да изкара хан Крум от гроба (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
14.11.2021 г.
18
0

"Не бихме могли да обсъждаме обща кандидатура за премиер с Бойко Борисов, дори ако ще да изкара хан Крум от гроба", обяви Христо Иванов по bTV.

Лидерът на "Демократична България" Христо Иванов благодари на избирателите и доброволците, участвали в тази кампания. Той изрази недоволство от резултата, но и оптимизъм, че ще има възможност да предложи реформи в сферата на енергетиката и правосъдието.

Комбинацията от избори за парламент и президент е оказала негативно влияние на представянето на коалицията. Тя печели около 8% по данни от екзитполовете. Така резултатът ѝ е по-нисък спрямо изборите на 4 април и на 11 юли. Но и все още не е окончателен, предвид очаквания вот от чужбина.

Христо Иванов: Не бихме могли да обсъждаме обща кандидатура за премиер с Бойко Борисов, дори ако ще да изкара хан Крум от гроба (видео)

ГЕРБ и “Продължаваме промяната” в ожесточена битка за първото място, вижте първите предварителни резултати от днешния вот

"Продължаваме промяната" привлече част от протестната периферия, което оказа влияние на резултата ни", заяви още лидерът на "Демократична България". Той ги поздрави и обяви резултата им като "малка победа". И подчерта вероятността те да спечелят изборите след излизането на крайните резултати.

Все още не е ясно кого ще подкрепят от "Демократична България" на втори тур на президентските избори - Румен Радев или проф. Анастас Герджиков. Това ще бъде обсъдено с останалите членове на обединението.

"Има огромни шансове пред България" - заяви още Христо Иванов. Той подчерта необходимостта от инвестиции и наблягане на технологиите, за да стане страната приоритетна за инвестиции.

Той категорично отхвърли възможността за партньорство с ГЕРБ. Такова беше цитирано като възможност от представители на ГЕРБ преди няколко дни.

На въпрос дали ще има оставки на ръководни органи в партията, Иванов обясни, че няма как да отговори еднолично. Но резултатите ще се разгледат под лупа.

Христо Иванов: Не бихме могли да обсъждаме обща кандидатура за премиер с Бойко Борисов, дори ако ще да изкара хан Крум от гроба (видео) И още едно видео

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.