Сигнализирай!

Мъж затъна в дългове след любовна афера от разстояние с "Алесандра Амброзио"

Gospodari.com
Gospodari.com
26.11.2021 г.
34
0

Мъж затъна в дългове след любовна афера от разстояние с "Алесандра Амброзио", пише LADbible.

Италиански волейболист се оказа с дългове в размер на 700 000 евро, след като се заблудил, че има връзка с бразилския супермодел Алесандра Амброзио и то в продължение на 15 години. Жертва на измамата станал състезател от Милано на име Роберто Казанига. Той бил въведен в заблуждение от жена на име Мая, с която имал връзка от разстояние повече от десетилетие.

"Мая" му била представена чрез тяхната съвместна приятелка "Мануела" и омаяла Роберто със снимки на бразилския супермодел Алесандра Амброзио - по-известна като "Ангела" от ревютата на Victoria's Secret в периода 2004 - 2017 г.

Мъж затъна в дългове след любовна афера от разстояние с "Алесандра Амброзио"
Снимка: Alamy

Независимо от факта, че никога не я е виждал на живо, бедният Роберто изпращал на "мистериозната" си "годеница" пищни подаръци и парични преводи. Именно така той платил Alpha Romeo Mino на стойност 700 000 евро, мислейки си, че плаща лечение на сърдечно заболяване.

Емили Ратайковски се оплака, че Робин Тик е “хванал гърдите ѝ” по време на снимките на “Blurred Lines” преди 8 години

Отрезвяващ съвет от приятели

Накрая приятели и съотборници на Роберто го принудили да вникне по-дълбоко в тази история. Така работата стигнала до италианските власти, които от своя страна разкрили, че спортистът е станал жертва на измама.

Мъж затъна в дългове след любовна афера от разстояние с "Алесандра Амброзио"

Случаят на Казанига стигна до италианските медии наскоро. В телевизионно предаване той сподели разплакан: "Затънал съм в дългове и не е лесно да се събудиш от подобна кома."

Според местната преса, именно предполагаемата "приятелка" Мануела имала ключова роля в организирането на цялата измама. По всяка вероятност тя е представила измамницата на Роберто. За нея пък се смята, че е от остров Сардиния и се казва Валерия.

Запитана по случая, "Валерия" отрича да е измамила волейболиста и твърди, че бегло познавала "Мая". Колкото до това защо именно тя е получавала щедрите суми от Роберто, тя отказва коментар с мотива, че каквото и да каже, няма да ѝ повярват.

Случаят остава в ръцете на италианските власти.

Мъж затъна в дългове след любовна афера от разстояние с "Алесандра Амброзио"

Източник: LADbible

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.