Сигнализирай!

Хора с хронични болки плащат, за да вдишват радиоактивен газ в тунел в Германия (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
29.11.2021 г.
15
0

Хора плащат, за да вдишват умишлено радиоактивния газ радон в опит да облекчат хроничната си болка. Това се случва в Западна Германия.

Стана ясно кое е най-голямото природно бедствие в човешката история

Хора с хронични болки плащат, за да вдишват радиоактивен газ в тунел в Германия (видео)

Известен влогър засне цяло видео по темата. Оказва се, че това лечение все още не е доказано като ефективно.

"Едно от първите неща, които заснех по време на това пътуване, беше радоновият тунел в Бад Кройцнах в Германия… Но въпреки че снимките вървяха много добре на място, въпреки че бях наистина доволен от моя сценарий и интервюто, просто не ми беше удобно да публикувам", споделя Том Скот.

След като разговаря с представител на Accuradon, компанията, която управлява тунела, Скот успява да разбере повече за това какво правят и как контролират естествения радон, който изтича изпод тунела. Скот също така признава, че компанията не казва категорично, че лечението отстранява всякакви здравословни проблеми, а по-скоро се фокусира върху едно-единствено състояние - хроничната болка.

Радонът е безцветен радиоактивен газ без мирис, който се произвежда естествено от разпадането на урана. По целия свят малки малки количества от него се просмукват от широки площи на земята и се разреждат безвредно в атмосферата. В други части на света, радоновата терапия е много по-слабо регулирана. Някои хора, които я предлагат, казват, че тя помага за диабет, подагра, астма, множествена склероза и дори рак.

Източник: LSquid

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.