Сигнализирай!

Мъж си намери работа само за 3 часа, стоейки с обява в лондонското метро (снимки)

Gospodari.com
Gospodari.com
29.11.2021 г.
15
0

Мъж си намери работа само за 3 часа, стоейки с обява в лондонското метро, пише LADbible.

24-годишният Хайдер Малик стана вайръл сензация в мрежата, след като постна снимки как си търси работа в станция на лондонското метро. На снимките го виждаме да държи в ръцете си разпечатано на хартия собственото CV, докато край него минават пешеходци.

Мъж си намери работа само за 3 часа, стоейки с обява в лондонското метро

Малик, който е първокурсник по счетоводство и финанси в университета в Мидълсекс, е в търсене на работа от първия ден на пандемията. На табелата, която е изложил, има QR кодове към биографията му и линк към профил в LinkedIn.

Около 9:30 ч. сутринта Малик получил текстово съобщение от Canary Wharf Group с предложение да се яви на интервю още същия ден.

"Те ме интервюираха на 30-ия етаж в сграда с гледка към Canary Wharf, мислейки си „Уау, никога не съм очаквал да бъда интервюиран тук, да не говорим за възможността да си намеря работа“, каза Малик пред MyLondon.

Скоро след това, проверявайки телефона си, младият мъж установил, че за краткото време, откакто публикувал снимките си, станал вайръл в мрежата.

“Вълкът от Уолстрийт” посъветва 25-годишен с 5000 долара заплата да напусне работата си (видео)

"Първото ми интервю се проведе във вторник сутринта. После имах и второ в петък", обясни той. "Още същата вечер си стиснахме ръцете и аз приех позицията."

Мъж си намери работа само за 3 часа, стоейки с обява в лондонското метро

За постъпката си Малик е вдъхновен от своя баща Махмуд Малик, 67-годишен пенсиониран таксиметров шофьор, който се премества в Обединеното кралство от Пакистан още като тийнейджър. Хайдер е щастлив сега, че дръзката му и малко хазартна постъпка се е увенчала с успех.

Мъж си намери работа само за 3 часа, стоейки с обява в лондонското метро

Източник: LADbible

Снимки: Haider Malik

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.