Сигнализирай!

Джони Деп иска да започне нов живот в Сърбия (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
18.02.2022 г.
24
0

Джони Деп иска да започне нов живот в Сърбия, пише Площад Славейков.

„Сега съм в началото на нов живот и ми харесва това начало да бъде в Сърбия, ако ме искате, разбира се.“ С Джони Деп приключи речта си на церемонията, на която по сръбския президент Александър Вучич връчи златен медал за заслуги в обществената и културна дейност в областта на киноизкуството популяризирането на Сърбия на световната сцена, съобщиха медии.

Актьорът пристигна в Белград за церемонията на 15 февруари. В речта си той говори за специалната си връзка със Сърбия:

„Това е наистина необичаен момент за мен и съм много горд. Уважаеми г-н президент, народе на Сърбия, артисти, продуценти, преди мног благословен да срещна необикновен мъж. Веднага щом го видях, р му е мястото в Холивуд. Казва се Емир Кустурица. Кустурица ми стана брат, семейството му стана мое, гледах как децата му растат връзка, която създадохме от първия ден, когато се срещнахме. Когато те обича, той наистина те обича, а когато не те обича, той наистина не те обича.

Джони Деп иска да започне нов живот в Сърбия
Това, което наистина е прекрасно тук, е, че хората използват смисълът е да празнуваме мига.

С Емир направихме филм, тук с екип, който беше зрелищен, с екип, който никога не беше уморен, въпреки че изтощен. Вярвам, че има много таланти, които ще открием тук и се надявам да бъда част от тях. Благодаря много. Наистина искам благодаря, президент Вучич. Радвам се, че ми дадохте този медал за заслуги. Ще остана достоен и ще направя всичко по силите си този медал да бъде олицетворение на моите отговорности тук.

Тук имам страст към всичко – кебапчетата, някой ми каза нещо за сливовата ракия, но нямах възможност да опитам. Тук освен подаръци не получих нищо [лошо]. Емир ми даде изцяло нов живот. Сега съм в началото на нов живот и това начало ми харесва. Бих искал това начало да бъда в Сърбия, ако ме искате, разбира се“

След „Аризонска мечта“ (1993) на Емир Кустурица, Джони Деп участва в още няколко кинопроекта, свързани със Сърбия, сред които няколко сцени на „Минамата“, заснети в Белград, и озвучаването на сръбския анимационен сериал „Puffins“.

Джони Деп иска да започне нов живот в Сърбия

Източник: Площад Славейков
Видео: ET Canada

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.