Сигнализирай!

Владимир Путин призова за военен преврат в Украйна

Gospodari.com
Gospodari.com
25.02.2022 г.
19
0

"Ще бъде по-лесно да преговаряме, ако вземете властта в свои ръце". Това заяви руският президент Владимир Путин, цитиран от bTV, в обръщение към украинските войници.

По думите му, руските въоръжени сили в момента водят сражения предимно с националистически милиции "които, както знаем, са пряко отговорни за геноцида в Донбас и за кръвта на мирните граждани на народните републики".

Мащабен пакет санкции обявиха ЕС и САЩ след руската инвазия в Украйна

Владимир Путин призова за военен преврат в Украйна

Според Путин милициите са с тежки ракетни системи за залпов огън, които са разгърнати в централните части на големи градове като Киев и Харков.

"Те планират да провокират ответен огън от руски ударни системи по жилищни райони. Те действат, точно както правят терористите по света. Те се крият зад хората с надеждата, че след това ще обвинят Русия за цивилните жертви. Добре известен факт е, че всичко това се случва по съвет на чуждестранни съветници, най-вече американски", заяви руският лидер.

"Изглежда, че ще е по-лесно да се споразумеем с вас, отколкото с тази банда наркомани и неонацисти в Киев"

Той призова в прав текст: "Вземете властта в свои ръце, изглежда, че ще е по-лесно да се споразумеем с вас, отколкото с тази банда наркомани и неонацисти в Киев, които са се настанили и са взели за заложник целия украински народ".

Путин даде "най-високата си оценка за действията на руските войници и офицери". И подчерта, че действат "смело и професионално".

Владимир Путин призова за военен преврат в Украйна

Владимир Путин призова за военен преврат в Украйна

Източник: bTV

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.