Сигнализирай!

Холивуд спира филмите си в Русия заради войната

Gospodari.com
Gospodari.com
01.03.2022 г.
34
0

Холивуд спира филмите си в Русия заради войната. Най-различните санкции към Русия продължават заради военните действия на Путин и руснаците в Украйна.

Дипломати напуснаха Съвета на ООН при включването на Сергей Лавров (видео)

Холивуд спира филмите си в Русия заради войната

От директно икономически до изключването на всички руски футболни отбори от европейските турнири. В това число влиза и изваждането на националния отбор на страна от квалификациите за Мондиал 2022.

Поредният удар по Русия идва и от света на киното. От The Hollywood Reporter разбираме, че Disney са взели генерално решение. То е да се премахнат на този етап всички филми (бъдещи) от кината в Русия.

https://www.instagram.com/p/CZM38jxJf_l/?utm_source=ig_embed

Warner Bros. са решили да не пускат дългоочаквания филм на Мат Рийвс с Робърт Патисън в главната роля - "Батман". В изявление от студиото казват, че ще продължат да следят ситуацията и се надяват на мирно решаване на тази трагедия.

За момента не е ясно дали отлагането на премиерата ще бъде временно, или филмът въобще няма да се завърти по руските кина. Но това няма да бъде единствената голяма холивудска продукция, която е сложена на пауза за момента.

Sony също са взели решението да отложат премиерата на "Морбиус". Супергеройският филм трябваше да се завърти по кината в Русия от 24 март, но за момента това няма да се случи. От своя страна, руският бокс офис е един от големите и значимите за Холивуд. "Спайдърмен: Няма път към дома" например е генерирал 44.5 милиона долара приходи от Русия. 

Холивуд спира филмите си в Русия заради войната

Източник: lifestyle

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.