Сигнализирай!

Киноакадемията се събира по-рано, за да реши наказанието на Уил Смит

Gospodari.com
Gospodari.com
07.04.2022 г.
31
0

Американската Академия за кинематографично изкуство и наука ще се събере по-рано от планираното, за да обсъди възможните санкции, които да наложи на Уил Смит заради неприемливото му поведение на "Оскарите".

Срещата ще се състои на 8 април вместо на 18 април, както беше предварително обявено, предава Dir.bg. Това става ясно от писмо, изпратено от президента на организацията Дейвид Рубин до членовете ѝ.

Спират снимките на два филма с Уил Смит след шамара на “Оскарите”

Припомняме, че по време на церемонията актьорът удари шамар на комика Крис Рок, провокиран от неуместна шега по адрес на съпругата му - Джейда. След по-малко от час Смит произнесе прочувствена реч, приемайки наградата "Оскар" за най-добър актьор за ролята си във филма "Методът Уилямс".

Уил Смит удари шамар на Крис Рок на “Оскарите”, защото се пошегува с жена му (видео)

Миналия петък холивудската знаменитост обяви, че се оттегля от академията. Той заяви, че ще понесе последствията, които ръководството реши, че са подходящи. След като Смит прекрати членството си, организацията вече не трябва да спазва установения срок, за да обсъди въпроса. Това обяснява в писмото си Дейвид Рубин. По думите му, в интерес на всички е случаят да бъде разгледан своевременно.

Непоказвани кадри от “Оскарите” разкриват реакцията на Джейда при шамара на Уил Смит (видео)

Актьорът може да бъде лишен от възможността да получава отличия в бъдеще или да му бъде наложена забрана да участва в следващи церемонии.

Киноакадемията на САЩ решава какво ще бъде наказанието на Уил Смит

Източник: Dir.bg

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.