<iframe width="560" height="315" src="https://gospodari.com/embed-2?id=124728" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Следва: Комик отиде н...

Спират снимките на два филма с Уил Смит след шамара на “Оскарите”

05 Април 2022
0 2793

Гигантите в индустрията за забавления Netflix и Sony стопират очакваните заглавия Fast and loose и Bad Boys, съобщи The Hollywood Reporter. Новината идва само седмица, след като звездата Уил Смит удари плесница на комика Крис Рок по време на тазгодишната церемония на наградите.

Уил Смит удари шамар на Крис Рок на “Оскарите”, защото се пошегува с жена му (видео)

Екшънът на Netflix Fast and Loose вече се лиши от звездния си режисьор Дейвид Лийч седмица преди вечерта на “Оскарите”. От Sony пък спряха развитието на Bad Boys 4 с тандема Смит и Мартин Лоурънс.

Спират снимките на два филма с Уил Смит след шамара на "Оскарите"
Bad Boys

Източници на The Hollywood Reporter твърдят, че напускането на Лийч е довело продуцентите до истерия в намирането на негов заместник. Но събитията на вечерта на “Оскарите” са се оказали капката, която е преляла чашата за спирането на проекта.

Непоказвани кадри от “Оскарите” разкриват реакцията на Джейда при шамара на Уил Смит (видео)

Fast and Loose трябваше да се снима през август тази година. Историята е за криминален бос на име Джон Райли (Уил Смит), който губи паметта си след нападение върху него.

Bad Boys е франчайз с участието на Уил Смит и Мартин Лоурънс – добре познатите ни двойка дететктиви от Маями Майк Лоури и Маркъс Бърнет.

Спират снимките на два филма с Уил Смит след шамара на "Оскарите"
Reuters/Brian Snyder

Носителят на “Оскар” Смит удари шамар на Крис Рок заради шега по адрес на съпругата му Джейда Пинкет.

Спират снимките на два филма с Уил Смит след шамара на “Оскарите”

Източник: The Hollywood Reporter

Видео: Twitter

Прочети повече Прочети малко

Коментари

Реакции