Сигнализирай!

ИТН: Мутри заплашиха кандидата ни за шеф на БНБ (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
08.04.2022 г.
22
0

Депутатът от ИТН Любимир Каримански се оплака, че е получил есемес със заплаха.

"Откажи се или проблемите ще започнат веднага и нямаш представа колко ще са сериозни", пише в съобщението, което той показа пред журналисти в парламента. По думите му, по този начин се опитват да го сплашат, за да се откаже от кандидатурата си за шеф на БНБ.

Каримански вече е подал сигнал до полицията.

Булфото

Народният представител е получил заплахата в 17:30 часа, след като се е провалило заседанието на Комисията по бюджет и финанси, информира "Сега". "Това са мутренски неща. В момента някакви мутри заплашват г-н Каримански. Знаете кои стоят от едната страна на кандидатурата за БНБ. Спекулирам с реторични въпроси", каза председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов.

Той предположи още, че някой, който има интерес, ползва мутри. "Надявам се МВР да си свърши работата, защото сигналът е подаден до тях. Имат и телефонния номер", каза още Йорданов.

На въпрос кой е човекът, който има интерес, беше отговорено: "Помислете малко". От ИТН не направиха заявка, че ще преосмилят подкрепата си за коалиционното правителство. Заплахите няма да откажат и Каримански от надпреварата за гуверньор на БНБ, категорични са от партията.

Освен Каримански за поста управител на БНТ се кандидатира и Андрей Гюров от "Продължаваме промяната".

ИТН: Мутри заплашиха кандидата ни за шеф на БНБ (видео)

Източник: "Сега"

Видео: bTV

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.