Сигнализирай!

Филм, заснет 2015 г., ще бъде пуснат през 2115 г. (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
11.04.2022 г.
24
0

Филм, заснет 2015 г., ще бъде пуснат през 2115 г. В него участва звездата Джон Малкович, режисьор е Робърт Родригрес.

Създателят на Squid Game работи по нов филм с фрапиращо заглавие

Филм, заснет 2015 г., ще бъде пуснат през 2115 г. (видео)

Името на лентата е "100 години: Филмът, който никога няма да видите". Спонсор е коняк "Луи XIII" - питието се продава на клиентите след около 100 години отлежаване.

https://www.youtube.com/watch?v=F9LYynTE_Io

Филмът представя Земята след сто години и е вдъхновен от внимателната изработка на създаването на всеки декантер на коняк "Луи XIII".

"Искаме да създадем едно проактивно произведение на изкуството, което изследва динамичните отношения на миналото, настоящето и бъдещето", коментира изп. директор на марката Людовик дьо Плеси.

Коментарът

"Заинтригува ме цялата концепция за работа върху филм, който ще бъде затворен за сто години. Дадоха ми дори специални билети, за да могат моите потомци да бъдат на премиерата през 2115 г. Колко готино е това? Джон и аз искахме това да е непреходно произведение на изкуството, на което човек може да се наслаждава след 100 години. Много се гордея с това, дано само моите правнуци и моят клонинг да са там, за да го видят."

Това коментира режисьорът Родригес.

Подробности за сюжета липсват и е ясно само, че Малкович е изучавал как футуризмът и научната фантастика отпреди 100 години са си представяли днешния ден. „Някои от прогнозите са необичайно точни, но естествено повечето неща са невъобразими. И мисля, че точно такова е бъдещето за повечето от нас", казва той.

Макар целият проект да е един огромен маркетингов трик, той представлява и интригуваща концепция, която повдига някои въпроси за смисъла на изкуството и за стойността на киното.

И най-вероятно ще успее да събуди интереса на онези, които могат да си позволят бутилка коняк за 3000 долара.

Филм, заснет 2015 г., ще бъде пуснат през 2115 г. (видео)

Източник: ladbible

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.