Сигнализирай!

Футболист налетя да бие жена съдия и направи меле (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
04.05.2022 г.
42
0

Футболист налетя да бие жена съдия и направи меле.

Футболисти се разплакаха при ужасяваща контузия на мач в Англия (видео)

Женските съдии изобщо не са застраховани от бесни футболисти, които оспорват техните решения.

Мач в Бразилия се превърна в истински хаос. Това стана след като изгонен с червен картон футболист потърси сметка от рефера жена. Впоследствие започна и меле между футболистите на двата отбора.

Грозните сцени се разиграха по време на двубоя между "Наутико" и "Ретро". Те играха в плейофите на Лига Пенамбукано. Това е второто ниво на бразилския футбол.

Само 19 минути след началото на двубоя асът на "Наутико" Жан Карлуш беше изгонен с червен картон след дълго преразглеждане на ситуацията чрез ВАР. Той беше задържан от противник и в изблик на гняв му потърси сметка. Инцидентът беше пропуснат от съдийската бригада. Така се наложи намесата на системата за видеоповторения.

След като му беше показан червения картон, Карлуш се затича към главния арбитър и изрази позицията си на висок глас. Той беше издърпан от останалите футболисти, както и от страничните съдии. Бесният Карлуш трябваше да бъде придружен от съотборниците си до тунела.

Впоследствие "Наутико" спечели с 1:0 и с общ резултат 1:1 последваха дузпи. Те отново бяха спечелени от тима, останал с човек по-малко в средата на първата част. Така "Наутико" спечели титлата. 

Футболист налетя да бие жена съдия и направи меле (видео)

Източник: dsport

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.