Сигнализирай!

Бившият депутат на ГЕРБ от Бургас излезе от ареста без обвинение

Gospodari.com
Gospodari.com
11.05.2022 г.
47
0

Бившият депутат на ГЕРБ от Бургас излезе от ареста без обвинение.

Иван Вълков е освободен преди да изтече 24-часовата му мярка. Той е напуснал сградата на Областната дирекция на МВР още снощи, след като е дал обяснения в присъствието на адвокат, предава Dir.bg.

БулФото

Бившият народен представител беше арестуван при зрелищна полицейска акция на 10 май на кръгово кръстовище край бургаския квартал "Сарафово". 

Арестуваха бивш депутат на ГЕРБ в Бургас (видео)

Повече от час криминалисти претърсваха служебния автомобил на Вълков. Над 3 часа пък продължило претърсването в триетажната къща на родителите му в "Сарафово", в която 57-годишният общински лидер на ГЕРБ живее, след като се върна от столицата. 

Около 16,30 часа Апелативна прокуратура - Бургас съобщи, че срещу него е образувано производство за палеж на автомобил в ж. к. "Изгрев" на 25 април т. г. От прокуратурата уточниха, че се събират доказателства за повдигане на обвинение и се назначават експертизи.

На въпросната дата е бил подпален лек автомобил "Ауди А4", собственост на 46-годишен бургазлия. Според запознати, потърпевшият е насочил разследващите към Вълков заради проблеми, които е имал с него. А причината за раздора между двамата била бившата приятелка на 57-годшния ексдепутат. 36-годишната жена отскоро се виждала със собственика на подпаления автомобил, с когото работели заедно на бургаското летище.

Бившият депутат на ГЕРБ от Бургас излезе от ареста без обвинение

Източник: Dir.bg

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.