Сигнализирай!

Войник припадна пред катедралата "Сейнт Пол" в Лондон, когато Меган и Хари влизаха

Gospodari.com
Gospodari.com
03.06.2022 г.
35
0

Войник припадна пред катедралата "Сейнт Пол" в Лондон, когато Меган и Хари влизаха.

Няколко други войници от гвардията на кралицата са припаднали в различни моменти пред катедралата по време на благодарствената служба в чест на Елизабет Втора и нейното 70-годишно управление, съобщи "Daily Mail". Единият се е свлякъл при идването на принц Чарлз, който представляваше кралицата, тъй като тя бе твърде уморена да присъства.

Говорител на Бъкингамския дворец заяви пред CNN, че кралицата гледа благодарствената служба по телевизията от замъка Уиндзор. Синът й принц Андрю беше другото забележително отсъствие от църковната обител, защото дал положителен тест за коронавирус.

Великобритания чества 70 години от коронацията на кралица Елизабет II

Снимка: bTV/стопкадър
Хари и Меган се присъединиха към членовете на кралското семейство за втория ден от тържествата за 70-годишния юбилей от възкачването на кралица Елизабет на трона.

Двамата присъстваха и на парада на конната гвардия вчера, но останаха извън светлината на прожекторите в бившия офис на херцога на Уелингтън с повече от 30 други роднини.

Меган и Хари бяха топло посрещнати от тълпата, която ги аплодира. Преди събитието в британската преса имаше много спекулации за това как двойката ще бъде приета след решението им да се оттегли от кралското семейство и да се премести в Калифорния преди две години.

Обществеността беше по-малко ентусиазирана към британския премиер Борис Джонсън, който беше едновременно аплодиран и освиркан, когато пристигна със съпругата си Кари.

Снимка: bTV/стопкадър

Последните гости, които акостираха в "Сейнт Пол", бяха принц Уилям и Кейт, херцогиня на Кеймбридж, последвани от принц Чарлз - престолонаследникът, и Камила, херцогиня на Корнуол.

Хари и Меган бяха седнали на втория ред, заедно с принцесите Юджийн и Беатрис, дъщерите на принц Андрю, и техните съпрузи.

Уилям и Хари, с жените си, били настанени в двата края на помещението и затова "Daily Mail" излезе със заглавие: "Reunited...but apart".
Снимка: bTV/стопкадър

Повече от 400 души от всичките четири нации на Обединеното кралство бяха поканени на събитието. Сред присъстващи бе и кметът на Лондон Садик Хан.

Източник: Dir.bg

Видео: bTV

Войник припадна пред катедралата "Сейнт Пол" в Лондон, когато Меган и Хари влизаха

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.