Сигнализирай!

Тошко Йорданов и Станислав Балабанов: Радостин Василев е мутра (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
13.06.2022 г.
41
0
https://www.facebook.com/newsone.bg/videos/702420604355905/

„В този момент се случва нещо безпрецедентно, изложени сме на изключителен натиск от мутри. Днес е един прекрасен ден. Преди около час видяхме едни хора, които с поведението си в национален ефир доказаха, че са предатели. Даже, докато пътувахме в социалните  мрежи наблюдаваме каква е ситуацията на база реакциите на пресконференцията на ПП има и забавни неща. Бяхте свидетели на един куп лъжи, без нито един факт. За това ние като свободни и демократични хора заставаме пред вас с лицата си". Това заяви по време на пресконференция на "Има такъв народ" Станислав Балабанов.

Пред журналистите Тошко Йорданов пусна запис на телефонен разговор. За него от ИТН твърдят, че е между техния депутат Христина Иванова и отцепилия се парламентарната им група спортен министър в оставка Радостин Василев. На записа се чува как мъжът на телефона приканва жената да напусне парламентарната група на ИТН. Тя отказва и тогава мъжът от записа каза, че ще "прати хора, които да вземат молбата й за напускане на парламента".

Василев НА ЖИВО: Мафията нахлу в ИТН (видео)

"Изключително съм щастлив, че подобен душевен отпадък не е при нас и че организира още няколко като него. Това е прекрасно за нашата партия. Предполагам, че чухте, че са имали среща с Кирил Петков в апартамента му. Моралът на Петков е както разбирането му за Конституцията – никакъв", добави Йорданов.  

Балабанов заяви, че отцепването на депутатите от ИТН (б.р. спортният министър в оставка Радостин Василев, професор Николай Радулов, адвокат Иво Атанасов, инженер Георги Георгиев, Деян Петков и Светлин Стоянов – координатори на ИТН в Северна България) е с идея „пари, подкупи и обещания за постове“.

"Това че, МРРБ е разковничето на оттеглянето е фалшива теза, която се тиражира от министър-председателя от първия ден, в който разбра, че дните на правителството са преброени", заяви регионалният министър в оставка Гроздан Караджов.

Тошко Йорданов добави, че Георги Георгиев се отцепва от ИТН, защото "не е на мястото на Гроздан Караджов".

"Георгиев и депутатът от ГЕРБ Маноил Манев искаха оставката на шефа на БАБХ", каза още той.

Тошко Йорданов и Станислав Балабанов НА ЖИВО: Радостин Василев е мутра

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.