Сигнализирай!

Кит Харингтън ще се завърне като Джон Сноу в бъдещо продължение на "Игра на тронове"

Gospodari.com
Gospodari.com
17.06.2022 г.
38
0

Кит Харингтън ще се завърне като Джон Сноу в бъдещо продължение на "Игра на тронове".

Харингтън ще бъде главен герой в бъдещите епизоди на култовия сериал на HBO, въпреки че продължението на "Игра на тронове" все още не е именувано, пише британското издание "Гардиън".

Актьор от “Игра на тронове” е арестуван заради сексуално общуване с непълнолетно лице

Снимка: HBO
Продължението на популярната сага засега се намира в твърде ранен етап на развитие.

Със сигурност се знае обаче, че тези епизоди ще се концентрират върху историята на Джон Сноу. А Кит Харингтън отново ще влезе в главната роля, ако снимането на продукцията се осъществи.

В петък "Холивуд рипортър" за първи път потвърди, че новото шоу ще разказва събитията след края на "Игра на тронове". Сериалът продължи почти десетилетие, между 2011 и 2019 г., като се превърна в една от най-големите телевизионни продукции на всички времена.

Новите епизоди, разположени в света на фантастичните книги на Дж.Р.Р. Мартин, са първият "спин-оф" за това какво става след края на сериала. Самият Мартин все още не е завършил книгите си, а феновете му чакат вече 11 години за шестата от седемте.

Преди последния епизод от продукцията на HBO всички вярваха, че Сноу е незаконният син на Нед Старк, но финалът разкри, че той всъщност може да бъде наследник на железния трон. Във финалните сцени Джон отива в изгнание във Вестерос, за да започне нов живот.

Все още не е ясно дали малкото герои, които оцеляха в края на този прословут с жестоката съдба на персонажите си сериал, ще се появят и в продължението. Такива са двете полусестри на Сноу - Аря Старк (Мейзи Уилямс) и Санса Старк (Софи Търнър).

Ето кога излиза предисторията на “Игра на тронове”

Ето кога излиза предисторията на "Игра на тронове" - "Къщата на дракона"

На 21 август започва и предстоящият "спин-оф" на сериала - "Домът на дракона", който се развива 200 години преди "Игра на тронове". Други такива предварителни истории, които са потвърдени от HBO, са Tales of Dunk and Egg и 10,000 Ships and 9 Voyages.

Самият Кит Харингтън беше номиниран два пъти за наградата "Еми" за своята роля като Джон Сноу.

На този етап от HBO са отказали коментар на изтеклата информация. Представители на Харингтън също досега не са отговорили на молбата на "Гардиън" за коментар.

Източник: в. Дневник

Кит Харингтън ще се завърне като Джон Сноу в бъдещо продължение на "Игра на тронове"

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.