Сигнализирай!

Братът на избягалия шофьор, причинил фаталната катастрофа: Знам, че кара по-яростно (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
06.07.2022 г.
19
0

Семейството на избягалия шофьор, който с действията си причини смъртта на две жени при катастрофата на бул. “Черни връх”, се надява той да е жив. Те нямат връзка с него от вчера следобед.

„Майка ми и баща ми все още не са спали - това, което ни гложди, е дали той е добре. Ако е добре - ще си вземем последици, ще си научи урока, единственият проблем, за който се извинявам, е загубата на две момичета”, каза пред NOVA Божидар Семерджиев, брат на издирвания.

Шофьор с 50 нарушения, карал с фалшиви номера, причинил катастрофата с 2 жертви в София (видео)

Той видял с очите си телата на загиналите. Когато разбрал за индицента, отишъл на място.

„За загиналите хора, много се извинявам, такова нещо брат ми да направи по принцип не съм очаквал. Знам го какъв човек е, знам че кара по-яростно, но винаги е бил отговорен и не е човек, който би отнел живот. Возил съм се, карал ме е, никога не е петърпявал чак такова ПТП. Толкова тежко, чак има загинали. И преди е имал ПТП-та, но не толкова тежки. Обича бързите скорости - и ето какъв е крайният резултат”, разказа още Божидар.

Шофьорът, убил две жени при катастрофата на бул. “Черни връх”, е издирван и по друго дело

Георги Семерджиев често сменял колите.

„Имаше тази кола сравнително отскоро - от няколко месеца. Като цяло ги сменяше месец за месец. Доколкото знам са намерили само телефоните в колата му. Нямам идея за документи и такива неща. Предполагам си ги е взел. Не знам дали е карал с книжка”, обясни още брат му.

И допълни: „За черното тото е имал криминални прояви, преди 10-12 години. Аз бях по-млад, не съм запознат. Но с коли не имал криминални прояви. От няколко месеца се занимаваше с коли. Точно започва да му потръгва и нещо се срина надолу”.   

По информация на NOVA, потвърдена от разследващи, първоначално Семерджиев е бил задържан по разследване на ГДБОП и Специализираната прокуратура за черно тото през 2010 г. Не е бил съден за това впоследствие.

Кадри разкриват момента на удара при тежката катастрофа снощи (видео)

Божидар иска да види брат си жив и здрав, но също така и да понесе последствията за стореното.

„Ще си научи урока, ще влезе в затвора, колкото и да ми е гадно да го кажа...  Така трябва. Това е правилният начин. Не мога да си го избера брат ми, обичам го, прави всичко за нас, дава си живота”, обясни Божидар Семерджиев.

Братът на избягалия шофьор, причинил фаталната катастрофа: Знам, че кара по-яростно (видео)

Източник: NOVA

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.