Сигнализирай!

Иванов за записа: Гербаджийската пропаганда веднага се опита да извади неща от контекста (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
23.07.2022 г.
27
0

Гербаджийската пропаганда веднага се опита да извади неща от контекста. Това коментира Христо Иванов в „Тази събота“ по bTV, след като депутати от ГЕРБ изнесоха информация за закрита среща на народни представители на „Демократична България“, записана и излъчена на сайта на Народното събрание.

Изтече запис от закрита среща на “Демократична България” (видео)

Вижте пълния запис от заседанието на ПГ на “Демократична България” (видео)

Според Иванов ГЕРБ и ДПС имат огромен интерес от предсрочни избори, защото смятат, че това „ще ги изпере и върне обратно в играта“.

„Няма нищо, което да ни притеснява и затова сме пуснали записа с призива всеки да го изгледа и сам да си отговори на въпроса това причина ли е да хвърляме цената в избори“, обясни Иванов.

Той определи изтеклия запис като нормална политическа дискусия.

„Аз докладвам на моите колеги какво се е случило, давам анализ и получавам обратна връзка. За нищо не съжалявам от казаното, защото това е нормална професионална дискусия, в която никой не е обиден“, заяви Христо Иванов.

ИТН излиза от преговорите за кабинет (видео)

Веднага след случилото се със записа лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов обяви, че политическата сила излиза от преговорите в коалицията.

„ПГ на ИТН трябва да реши готова ли е да заложи съдбата на страната на емоционална реакция или на желание да се избяга от отговорност от техния ръководител. Или все пак ще намерят начин да се върнат обратно в процеса“, допълни Христо Иванов.

Източник: bTV

Иванов за записа: Гербаджийската пропаганда веднага се опита да извади неща от контекста (видео)

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.