Сигнализирай!

Канабис бе засаден случайно в цветни лехи на английска енория

Gospodari.com
Gospodari.com
24.07.2022 г.
12
0

Английска енория засади по погрешка няколко растения канабис в цветна леха. Според скорошна снимка в социалните медии растенията са били оставени така дни наред, пише LADbible.

Доброволци от West Parley, Dorset, се опитали да разкрасят селото за летния сезон, но са допуснали огромна грешка.

Интересното е обаче как всъщност са разбрали, че това е канабис.

Полицаи изгориха 6 тона конфискуван канабис и опушиха съседните блокове (видео)

Снимка: Facebook

Жителката Трей Вероника е предупредила енорията за различен вид саксийно растение, което се подава от цветната леха. Тя обяснява, че е пътувала в автомобила си, когато случайно е видяла „интересното растение“. Замислила се дали това може наистина да е канабис, но продължила по пътя си. Когато минала отново покрай лехата, решила да спре, за да я огледа по-отблизо.

„И да, категорично, това беше канабис. Смях се през целия път до вкъщи“, разказва Трей и допълва, че са растенията се извисявали над останалите.

За първи път Трей е видяла растенията на 17 юли, а два дни по-късно енорията на West Parley споделя снимка на цветните лехи във Facebook. По-късно една от снимките е премахната заради коментари на потребители, че това е канабис.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid09HWYE8xiQdBzTykqfLdbJQDt9RugcrsynQDc2XXw57Se68dnK962Y3gEidLxazdFl&id=100069272437178

На 20 юли управата е провела заседание и е излязла със становище по случая. В него се посочва, че е получен сигнал за една от цветните лехи в селото. Смята се обаче, че е възможна манипулация, тъй като по проект не е било предвидено засаждането на подобни растения.

Канабисът е премахнат и предаден на полицията за идентификация и унищожаване.

Законите на Обединеното кралство забраняват отглеждането на канабис, което означава, че грижата, поливането и отглеждането им е противозаконно.

Източник: LADbible

Английска енория засади погрешка няколко растения канабис в цветна леха

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.