Сигнализирай!

Лена Бориславова отговори на нападките на Йорданов с фотоси от Харвард (снимки)

Gospodari.com
Gospodari.com
28.07.2022 г.
34
0

Лена Бориславова отговори на нападките на Тошко Йорданов с фотоси от Харвард, пише Булевард България.

По-рано днес Йорданов се появи на трибуната на парламента, облечен в тениска с надпис "Harvard Law, just kidding", за да се подиграе с образованието на Бориславова. Той я обвини за това, че Комисията за енергийно и водно регулиране остана без ръководител.

Тошко Йорданов се появи с тениска с надпис “Harvard Law” в парламента

Снимка: Facebook

Началникът на кабинета на Кирил Петков реши да се защити чрез профила си във Facebook, публикувайки свои снимки от завършването на Харвард.

В поста си Бориславова посочва, че правилата за избор на председател на КЕВР са колективно решение на управляващата коалиция.

"По повод на част от спекулациите на деня и след научените уроци, че ако не бъдат веднага оспорени, неистините “стават” истини, бих искала да поясня:

Правилата за избор на шеф на КЕВР не са мои персонални правила, а колективно решение на управляващата коалиция", пише Бориславова.

"С тях и с кандидатурата на Станислав Тодоров се съгласиха всички партии в коалицията, включително бяха подкрепени в зала от г-жа Ива Митева и г-н Тошко Йорданов. Няма обективни и професионални аргументи зад поименната нападка срещу мен, като се има предвид, че всички гласуваха единодушно. Най-добрата атестация за политическа зрялост е да умееш да губиш с достойнство", посочва още тя.

https://www.facebook.com/lena.borislavova/posts/10159060850307737

След избора на Станислав Тодоров ГЕРБ сезира Конституционния съд, който отмени избора му за председател на КЕВР.

Това доведе до поредната "успешна колаборация" между ГЕРБ, ДПС и ИТН в парламента. Така беше върнат старият председател на комисията Иван Иванов.

Източник: Булевард България

Снимки: Facebook/Lena Borislavova

Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.