Сигнализирай!

Властите в Чили използваха водно оръдие срещу почитатели на рапъра Деди Янки (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
28.09.2022 г.
26
0

Властите в Чили използваха водно оръдие срещу почитатели на рапъра Деди Янки. Те се опитали да влязат без билети на негов концерт в Сантяго.

Около 4000 души са се струпали пред националния стадион в опит да влязат на събитието. Те съборили огражденията и нападнали персонала. Колите отпред са били изпочупени, съобщава местната полиция.

Видеоклипове в социалните мрежи показват как хора нахлуват през охранителните съоръжения и се присъединяват към зрителите, заели вече местата си на стадиона.

Били Айлиш прекъсна концерт, за да поиска инхалатор за един от феновете си

https://twitter.com/Marce_RT_/status/1574916419212300289

Властите разкритикуваха организаторите на концерта, като казаха, че е трябвало да помислят за сигурността. Наложило се е органите на реда да "запълват" пропуските.

Предстои разследване, за да се установи дали организаторите са спазили изискванията за безопасност, сред които осигуряването на достатъчно охранители на стадиона.

https://twitter.com/reddeemergencia/status/1574937401394311168

От фирмата твърдят, че са удвоили броя на персонала и усилията за планиране, "за да се справим с вълната от насилие и престъпност, която преживяхме напоследък на масови събития в нашата страна, включително появата на организирани банди за фалшифициране на билети и координиране на тълпите пред вратите".

Пуерториканският рапър Деди Янки все пак се качи на сцената.

Източник: Dir.bg

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.