Сигнализирай!

Дуейн Джонсън - Скалата призна, че имал изненадваща мечта

Gospodari.com
Gospodari.com
27.10.2022 г.
23
0

Дуейн Джонсън - Скалата призна, че имал изненадваща мечта. Повод за това стана премиерата на новия му филм - "Черният Адам".

Мъск внесе мивка в офиса на Twitter, ден преди финализирането на сделката (видео и снимки)

Актьорът обиколи няколко държави, за да рекламира лентата и беше гост в различни предавания. В едно от тях - това на Кели Кларксън - Скалата призна нещо доста интересно. Дори може да се каже неочаквано, пише lifestyle.

Мечтата

Дуейн Джонсън твърди, че когато е бил на 15 години и е живял в Нешвил, Тенеси, е прекарвал доста време по баровете. Нещо, което не е трябвало да прави, но вече е бил висок около 190 сантиметра и е имал мустаци. Така че никой не се е осъмнявал във възрастта му.

И мечтата му по онова време е била да стане кънтри певец. Една от причините е, че е израснал с тази музика и много е харесвал парчетата на Лорета Лин например.  Ето защо съвсем умишлено е минавал покрай всички тези барове, пеейки някоя кънтри песен на глас. С надеждата, разбира се, някой да го забележи и да му предложи да пее.

https://youtu.be/-xOBCQ5-zXE

Е, това не се е случило, но едва ли Джонсън съжалява предвид кариерите в кеча и киното, които направи. Но Кларксън даде възможност на Скалата да покаже любовта си към кънтри музиката и да пее в дует с нея песента на Лорета Лин "Don't Come Home a Drinkin".   

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.