Сигнализирай!

Излезе дългоочакваният официален трейлър на "Аватар: Пътят на водата" (видео)

Gospodari.com
Gospodari.com
03.11.2022 г.
29
0

Излезе дългоочакваният официален трейлър на "Аватар: Пътят на водата".

Първият трейлър от втората част на филма излезе през май и киноманите трябваше да чакат близо шест месеца, за да видят нещо повече. В интервю наскоро режисьорът Джеймс Камерън дори разкри, че вече работи по четвъртата част на филма, която се очаква да излезе не по-рано от 2026 година.

Както и оригиналната творба отпреди 13 години, така и "Пътят на водата" ще е на 3D. Филмът ще бъде първият от поредица от четири творби, разясни режисьорът пред Variety.

“Аватар: Пътят на водата” с дългоочакван трейлър, 13 години след премиерата на оригиналния филм (видео)

Всяка част ще бъде независима от останалите и ще има собствен сюжет, но взети заедно ще представляват “една още по-голяма епична сага”. Това обясни продуцентът Джон Ландау.

https://www.youtube.com/watch?v=d9MyW72ELq0

В синапсиса четем, че "Джейк Съли и Нейтири са семейство, което се опитва да остане цяло. Един ден те са принудени да напуснат дома си и да се впуснат в изследване на регионите на Пандора. Заплаха от миналото се връща в настоящето и принуждава Джейк да се изправи в трудна битка с човеците."

"Най-сложният филм"

В анонсите на продължението се казва, че това ще бъде "най-сложният откъм постановка и реализация филм, правен някога".

През август по време на тазгодишния Digital Day Камерън сподели нови подробности за сложния процес на заснемане на продължението, което колегата режисьор Лиъм О'Донъл призна, че е "взривило ума му".

“Аватар 2” ще разбие рекорда на “Отмъстителите: Краят”, твърди един от актьорите

По-късно в Twitter О'Донъл сподели подробности от видяното, като посочи, че вътре има сцена, в която главният герой стреля с картечница под вода, докато язди извънземен кит.

Част от сцените са заснето с до 15 камери едновременно. Като всеки от актьорите е имал по две на лицето си за постигането на стереоскопичния образ.

Дългоочакваната лента ще излезе на екран на 16 декември.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.