Сигнализирай!

Какъв е бил хонорарът на актьорите от сериала "Приятели" на епизод?

Gospodari.com
Gospodari.com
06.11.2022 г.
55
0

Какъв е бил хонорарът на актьорите от сериала "Приятели" на епизод? Отговор на този въпрос дава Матю Пери, изиграл ролята на Чандлър.

Ето кога можем да гледаме Джон Малкович на сцената на Народния театър

Какъв е бил хонорарът на актьорите от сериала "Приятели" на епизод?

През последните няколко седмици се говори изключително много за Матю Пери. Причината е книгата му "Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing". В нея той разкрива какви ли не истории от живота си, пише lifestyle.

От това, че без малко е щял да умре, заради проблемите си си с алкохола и опиоидите. До това как е загубил девствеността си с Триша Фишър. 

Последните разкрития, които се обсъждат, засягат "Приятели". 53-годишният Матю Пери разкрива истинските заплати, които той и колегите му от сериала са получавали през годините.

Приходи

Актьорът, който играеше Чандлър Бинг в продължение на 10 години в популярния ситком, чиято премиера беше през 1994 г., твърди, че е получил 22 500 долара за пилотния епизод. Като приходите му са се увеличили до над 1 милион долара на епизод. И това важи за всеки от актьорския състав до края на сериала, уточняват от Variety.

Според Матю Пери Дейвид Швимер, е този, който е помогнал за увеличението на хонорарите им, като не е поискал повече пари за себе си.

"Това беше решение, което се оказа изключително доходоносно. Дейвид със сигурност беше в позиция да вземе най-много пари. Но не го направи. Бих искал да мисля, че щях да направя същия ход, но като алчен 25-годишен хлапак, не съм сигурен, че бих постъпил като него. Решението му ни накара да се грижим един за друг, тъй като се оказахме в безброй стресиращи преговори. И ни даде много, ама наистина много власт", пише в книгата си Матю Пери. 

Баснословно

Той обяснява, че до осми сезон той и колегите му вече са печелили по милион долара на епизод, а до 10-ти сезон хонорарите им са били дори още по-високи. Според думите му той, Дейвид Шуимър, Мат Лебланк, Дженифър Анистън, Кортни Кокс и Лиса Кудроу накрая са взимали по 1 100 040 на епизод.

"Трябваше да благодарим на добротата на Дейвид и неговия проницателен бизнес усет за това, което ни беше предложено. Дължа ти около 30 милиона долара, Дейвид", пише шеговито в мемоарите си Матю Пери. 

Във "Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing" актьорът също говори за парите, които е получил за някои от филмите си. Те включват 1 милион долара за романтичната комедия "Бързата работа" и 2 милиона долара за комедията от 1998 г. "Почти герои".

Други оферти

Матю Пери засяга и някои от офертите, които е получил за други телевизионни предавания. Очевидно първоначално са му предложени 50 хиляди долара на епизод за ролята му в сериала от 2006 г. "Студио 60". Но екипът му успява да увеличи цената му до 175 хиляди долара. Пери разкрива също, че колегата му от "Приятели", Мат Лебланк, е печелил по 600 хиляди долара на епизод за сериала "Джоуи".

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.