Сигнализирай!

Иванка Тръмп няма да бъде част от предизборната кампания на баща си

Gospodari.com
Gospodari.com
17.11.2022 г.
31
0

Иванка Тръмп няма да бъде част от предизборната кампания на баща си, пише The Guardian. Тя се кани да се оттегли от света на политиката и няма да участва в опита на Доналнд Тръмп отново да стане държавен глава на Съединените щати.

Доналд Тръмп отново ще се кандидатира за президент (видео)

"Много обичам баща си. Този път избирам да приоритизирам малките си деца и личния живот, който създаваме като семейство. Не планувам да съм обвързана с политика", обясни тя.

Wikipedia

Във вторник Доналнд Тръмп обяви, че се е кандидатирал за президент за втори път. Това се случи в неговия имот в Мар-а-Лаго във Флорида. Присъстваха съпругата му Мелания, синът му Ерик и дори партньорът на Иванка Джаред Къшнър. Тя самата обаче не присъства.

Христо Стоичков игра голф с Доналд Тръмп (снимки)

"Макар винаги да обичам баща си и да го подкрепям, оттук нататък ще го правя извън политическата сфера. Благодарна съм, че имах честта да служа на американския народ и винаги ще се гордия с многото административни постижения (на кабинета)".

Wikipedia

Иванка и съпругът ѝ имаха ключова роля в администрацията на Тръмп и бяха като гръмоотвод за гнева на хората. Една от причините бе, че двамата бяха част от елитната социална сцена в Манхатън, която е силно демократична.

Тръмп е призован за щурма в Капитолия, при неподчинение го очаква затвор

След края на мандата на Тръмп, младото семейство се премести в имение във Флорида.

Изборът на редактора
Коментирай

За да коментираш, трябва да влезеш
в профила си или да се регистрираш!

Вход / Регистрация
Реклама

Още от Новини

Реклама

Трябва да влезеш в профила си, за да използваш тази функционалност.